En graviditets app kan være en god måde, at holde styr på alle sine aftaler og til at følge sin graviditet uge for uge. Graviditeten er for det meste en smuk tid, hvor en kvinde forbereder sig mentalt og fysisk, på at byde sin lille baby velkommen til verden, men det kan være svært at undgå at stresse, med alle de praktisk ting og forskellige aftaler man skal holde styr på. Her kan en graviditets app være til stor hjælp, men hvilken er den bedste? Få svaret her.

Få styr på dine aftaler med en graviditets app

En af de største fordele ved at benytte sig af en graviditets app, er at det er en praktisk måde at holde styr på alle sine forskellige aftaler på. Her kunne man selvfølgelig bare bruge sin kalender, som man plejer at gøre, når man skal holde styr på sine forskellige aftaler, men en graviditets app er ikke bare en kalender, men app fyldt med forskellige muligheder for at følge sin graviditet. Mange apps giver mulighed for at man kan følge sin graviditet uge for uge, og på den måde kunne følge med i barnets udvikling inden i livmoderen. Derudover tilbyder nogle apps også små videoer med forskellige træningsøvelser og andet, som kan gøre graviditeten mere komfortabel.

Annonce

Der er mange fordele ved at bruge en app til at holde styr på de vigtigste ting, når det kommer til ens graviditet, men hvilken app skal man vælge? Der findes en del forskellige apps til gravide, der allesammen har forskellige muligheder. Det kan derfor være svært at overskue, hvilken app der er den bedste, da det vil kræve at man prøver dem allesammen af og sammenligner dem med hinanden. For at gøre det lettere for dig at finde den bedste graviditets app, har vi derfor samlet 3 af de mest populære apps ligenu, så du kan finde frem til den app, der er den bedste for dig.

1. Gravid – følg udviklingen (Sundhedsstyrelsen)

Gravid – følg udviklingen, er en utroligt populær graviditets app, som er udviklet af Sundhedsstyrelsen, Jordemoderforeningen og Danske Fysioterapeuter. Det koster 35,-  at downloade appen, men så får man tilgengæld også en masse praktiske og smarte funktioner med. Her kan man blandt andet følge barnets udvikling uge for uge, få tips og trick til din træning og generel information om det at være gravid.

2. Graviditet+

Denne graviditets app, gør at du kan følge med i din baby udvikling allerede fra den dag, du fandt ud af at du var gravid. Appen kan bedst beskrives, som en form for dagbog, hvor du kan opdatere din oplysninger omkring din egen udvikling, ligesom du også kan følge med i hvordan, at din mave vokser, ved at tage billeder og lægge dem op i appen. Det kan være nogle rare minder at kunne kigge tilbage på, når din baby engang er kommet til verden.

3. FAR – godt fra start

Når man siger graviditets app, så tænker de fleste naturligt på apps til den gravide kvinde. Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke kun er kvinden der går igennem en graviditet. Det er også en stor og livsforvandlene oplevelse for den kommende far. Appen er målrettet mænd og har til formål, at give dem en måde at følge med i graviditeten på. Et godt supplement til denne app, er bogen “Du skal være far og du har 40 uger til at fatte det“.

Annonce

Find selv en graviditets app

I dette indlæg har vi delt de tre mest populære apps med dig, men der findes et hav af andre forskellige apps, målrettet gravide kvinder. Der findes for eksempel også apps, som har fokus på bækkenbundstræning, samt andre former for træningsøvelser, som kan være med til at gøre en graviditet en smule lettere. Alt efter om man har en iPhone eller Android, kræver det ikke andet end at man går ind sin Appstore og søger på graviditet. Det kan dog være en fordel at gøre det på engelsk, da udvalget er noget større her. Nogle af dem har endda mulighed for at man indstiller sproget til dansk. Hvis man ikke kan lide appen eller ikke er stærk til engelsk, sletter man den bare igen. Der mange i hvert fald ikke muligheder, når det kommer til at finde en god graviditets app.