Emmaljunga NXT90B – den bedste model på markedet? Emmaljunga er et af de mest populære brands, men er NXT90B den bedste barnevogn? Det er et faktum, at Emmaljunga er et af de mest populære mærker, når det kommer til barnevogne og klapvogne. Men skyldes populariteten at brandet er populært blandt forældre til små børn, eller er der virkelig tale om de bedste produkter på  markedet? Det har vi forsøgt at finde svaret på.

Emmaljunga NXT90B: Den bedste barnevogn på markedet?

Det svenske brand Emmaljunga har produceret klap- og barnevogne af den højeste kvalitet, siden 1925. Dette gør blandt andet, at der i dag er tale om den ældste producent af barnevogne på globalt plan. Med så mange år på bagen, så vidner det om at man ved hvad hvordan man skruer en topklasses barnevogn sammen. Men er Emmaljunga NXT90B den bedste de har produceret nogensinde? Det er der faktisk meget der tyder på. Generelt set, så kan man ikke sætte en finger på kvaliteten, men hvad er det ellers der NXT90B til så god en barnevogn?

Hvis vi starter fra bunden, så er NXT90B først og fremmest udstyret med ECCO Solight punkteringsfrie hjul, der kan rotere hele vejen rundt. Det gør barnevognen let at manøvrer rundt, ligesom at man slipper for at komme ud til en barnevogn, der står med et eller flere flade dæk. Den er let at vende, selv på trange steder og det er især en fordel for dem, som bor i de større byer. Stellet er af low-carbon aluminium, der både er et utroligt stærkt, men også utroligt let materiale. Dette er endnu en af de ting der gør, at NXT90B er så let at manøvrere rundt med.

ThermoBase-bunden egner sig til alle årstider

Selve kassen er udformet med den patenterede ThermoBase-bund som gør at den kan tilpasse sig de forskellige temperaturer, alt efter årstiden. Dette er især en fordel i de skandinaviske klimaer, hvor det både kan være utroligt koldt om vinteren, men også varmt om sommeren. Yderstoffet er produceret i det miljøvenlige Dope Dye stof, som både beskytter med solens UV-stråler, er smudsafvisende og vejrbestandigt generelt set. Det er tydeligt at se, at der er tale om en barnevogn, som er produceret med henblik på det Skandinaviske vejr og klima.

Så hvis man er på udkig efter en barnevogn, som man trygt kan lade sin lille baby ligge og sove i, udenfor i den friske og til tider kolde Skandinaviske luft, så er NXT90B et rigtigt godt valg. Udover at egne sig til vejret i det kolde Nord, så er den også designet til at kunne operere i alle terræner, hvilket ses både i de punkterfrie hjul, det lette og stærke aluminiumsstel, og den næsten vibrationsfri affjedring. Her er virkelig tale om en barnevogn af højeste kvalitet, og dermed en barnevogn som bør stå højest på listen over køb, nybagte forældre skal foretage. 

 Annonce

Emmaljunga NXT90B kan vokse med dit barn

Emmaljunga NXT90B er uden tvivl, en af de bedste barnevogne på markedet, og den har den ekstra fordel, at den kan vokse med dit barn. Den kan nemlig omdannes til en klapvogn, når barnet vokser ud af den. Det kan gøres ved blot at tilkøbe NXT90 FLAT klapvognsædet. Det er let at montere og tillader både for- og bagudvendt montering, alt efter hvilken retning man ønsker barnet skal vende. Så uanset hvad man foretrækker, så gør dette sæde det altså muligt, nemt og hurtigt.

Selvom man omdanner sin barnevogn til en klapvogn, så betyder det med NXT90B, ikke at man får et nyt produkt i en anden kvalitet. Sædet er i sig selv, i samme høje kvalitet som man kender det, fra andre produkter fra Emmaljunga. Det eneste man skifter ud, er selve kassen som barnet ligger i, med et sæde, som er designet med samme blik for detaljer og ikke mindst for kvalitet, og beholder alle andre fordele, som der følger med denne barnevogn (nu klapvogn) fra Emmaljunga.

Emmaljunga NXT90B, som nu er en klapvogn, er stadig udstyret med et det lette og robuste aluminiumsstel, punkterfrie hjul, samt en affjedring der gør den let at køre sit barn rundt i. Det kan ligefrem være en fordel, i forhold til manøvredygtigheden, da man i stedet for den store barnevognskasse, får et sæde som ikke blot er mindre i størrelse, men også mindre, når det kommer til hvor meget den vejer bagefter.

Her kan du købe en Emmaljunga NXT90B

Har du læst med hele vejen hertil og er du blevet overbevidst om, at Emmaljunga NXT90B er den bedste barnevogn for din baby, så er det næste skridt at finde et sted du kan købe den. Du kan enten klikke her eller spørge efter den, hos din foretrukne forhandler af babyudstyr. Uanset hvor du vælger at købe din nye barnevogn, så er vi overbevist om, at du vil blive utroligt glad for at have valgt en Emmaljunga NXT90B, til både din baby og til dig selv.

Emmaljunga NXT90B