Lamaze blæksprutte er et stykke babylegetøj til aktivitetsstativ eller fri leg, som er utroligt populært. Denne aktivitets blæksprutte fra Lamaze er specielt udviklet til at stimulere barnets følesans. Den kan bruges fra, når barnet er omkring 6 måneder, når det begynder, at udforske teksturer med sine hænder. Den er perfekt til når barnet begynder at holde ting selv, men inden du køber den til dit barn, så er der nogle ting, som er gode at vide.

Hvorfor er Lamaze blæksprutte så populær?

Lamaze blæksprutte er en populær type babylegetøj, som er designet til at hjælpe med at fremme barnets sensoriske udvikling. Blæksprutten er lavet af blødt, farverigt stof og har forskellige teksturer og mønstre på kroppen. Den har også en række forskellige vedhæng, som hver har sin egen funktion. Barnet kan udforske teksturen af det knitrende papir, samt de knirkende og raslende lyde, som blæksprutten afgiver. De mange forskellige og spændende teksturer og lyde er med til at aktivere og stimulere barnets følesans og hørelse.

Derudover er de klare farver og mønstre med til at stimulere barnets visuelle udvikling. Der er flere grunde til, at Lamaze blæksprutte er så populær som den er. Fra barnets perspektiv, skyldes det at det spændende at udforske og røre ved de forskellige vedhæng, som alle har deres egen funktion. Fra forældrenes perspektiv, handler det om glæden ved at se deres barn lege og have det sjovt, men også at se hvordan deres barn vokser i deres udvikling. Alt dette tilsammen, er med til at gøre Lamaze blæksprutte, til et elsket og populært babylegetøj.

Lamaze blæksprutte er et alsidigt stykke babylegetøj

Hvis du leder efter et stykke legetøj til din baby, som ikke blot er underholdende, men også kan være med til at fremme dit barns udvikling, så er Lamaze blæksprutte det helt rigtige valg. Denne aktivitetsblæksprutte har hele 10 forskellige aktiviteter, som alle har til formål at underholde og stimulere din babys sanser. Den er blandt andet udstyret med en bidering formet som en søhest og et spejl, så din baby kan se sig selv. Derudover har alle arme deres egen funktion eller lyd. Blandt andet en sød lille søstjerne der kan drejes og afgiver en spændende lyd.

Armene er udformet i flere forskellige materialetyper og farver, som alle sammen afgiver masser af knitrende lyde og sjove teksturer. De påsatte ringe, som er fastgjort med elastikbånd laver også sjove lyde, når der klikker sammen, og hvis man trykker på Lamaze blækspruttes hoved, kommer der en underholdende pivelyd. Alt i alt, så er der tale om et stykke babylegetøj, som virkelig har meget at byde på og som alle små babyer vil elske. Der er ikke noget at sige til, at det er så populært et stykke legetøj, som er elsket af både børn og deres forældre.

 

 Annonce

Hvordan vasker man en Lamaze blæksprutte?

Som alle forældre ved, så oplever man en masse spyt, savl og gylp, når man har et lille barn. Det sætter nogle gange ens rengøringsevner på prøve, da det ikke er alt man bare kan smide i vaskemaskinen. Det gælder dog ikke Lamaze blæksprutte. Når man skal rengøre den, har man faktisk flere muligheder. Det nemmeste vil altid være at smide den i vaskemaskinen, hvor den tåler vask på op til 30 grader (uden brug af skyllemiddel), men det er ikke den bedste rengøringsmetode på langt sigt.

Jo flere gange man vasker Lamaze blæksprutte i vaskemaskinen, jo mere slidte bliver de forskellige materialer, og på et tidspunkt vil de knitrende lyde ikke være så knitrende længere. Man kan derfor med fordel, vaske blæksprutten i en balje med uparfumeret sæbe. På den måde holder de forskellige materialer også meget længere, hvilket sikrer at du ikke skal ud og købe en erstatning i dag, fordi den er slidt i stykker. Det er heller ikke sikkert at dit barn, vil acceptere en ny udgave.

Små børn knytter bånd til deres yndlingslegetøj og genkender dufte, og hvis deres blæksprutte pludselig dufter helt ny og anderledes, så er der risiko for, at i skal igennem lidt af et drama derhjemme. Så er det trods alt bedre at passe godt på deres ynlingssprutte og sørge for, at den har det godt og ikke pludselig skal skiftes ud med en ny. Man siger “happy wife, happy life” men her gælder det “happy child”.

Nu hvor du ved lidt mere, om hvordan en Lamaze blæksprutte kan være en kilde til glæde og udvikling for dit barn, samt hvordan man bedst holder den ren og pæn, så kan du trygt bestille den. Måske har du allerede et sted, hvor du har set den og påtænker at købe den til din baby. Hvis ikke, så glæd din lille guldklump og køb din Lamaze blæksprutte til dit barn lige her.
Vi håber at den vil bringe dit barn utallige timers underholdning!

lamaze blæksprutte